Yksityistilaisuudet ihanassa ravintolassa Helsingissä

Helsingin Lauttasaaressa, Konalassa ja Vantaalla sijaitsevan Ravintola Lorun tilat sopivat mainiosti erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Jos osallistujia on hieman enemmän, voimme varata vaikka koko ravintolan käyttöönne. Pienemmille ryhmille tarjolla on yksityisiä tiloja, joissa tarjoilusta ja illan sujuvasta kulusta huolehtii juuri teille määritelty tarjoilija.


Meillä vietät unohtumattoman illan

Meillä järjestät yksityistilaisuudet, joista muodostuu unohtumattomia iltoja. Viihtyvyydestänne huolehtii ammattitaitoinen henkilökunta varmistaen illanvieton sujuvuuden ilman ongelmia. Keittiössämme loihditaan toiveidenne mukaiset menukokonaisuudet parhaista raaka-aineista ja tarjoilijamme opastavat laatuviinien valinnassa. Syntymäpäivät, perhejuhlat, merkkipäivät ja muut vastaavat tärkeät hetket vietät sujuvasti meillä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos yksityistilaisuuden järjestäminen meillä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää – tai pyydä suoraan tarjous! Muistathan, että meillä on lisäksi tarjolla myös ammattitaitoista pitopalvelua.

Ota yhteyttä